Grøn lasagne

Grøn lasagne - opskrift fra Hjemmet

Grøn lasagne

Prøv denne vegetariske lasagne med ærter, hytteost, æg og revet ost.

printer Print
plate 2 personer

Grøn lasagne

 

Arbejdstid: 20 min.
Stege/bagetid: 30 min.

1 løg
1 fed hvidløg
1-2 spsk olivenolie
250 g frosne ærter
200 g hytteost
2 æg str. L
100 g friske lasagneplader
50-100 g revet ost
salt og peber


Tilbehør:
brød

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Sauter finthakket løg og hvidløg bløde i olivenolie og vend ærterne i. Krydr med salt og peber og lad det simre under omrøring 5 min.
  3. Blend ærterne sammen med hytteost og æg og smag til med salt og peber.
  4. Læg ærtepuréen lagvist med de friske lasagneplader og revet ost i et smurt, ovnfast fad. Slut af med ærtepuré og drys med revet ost.
  5. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. og server med brød og evt. lidt god skinke.
Se, hvad vi ellers skriver om: Italiensk mad, Lasagne, Nem aftensmad og Hovedret