-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Crumble med grøntsager
Retten smager simpelthen af Provence og Italien. Kom tomater, squash og løg i fad med krydderurter og smelteost, mens du fordeler brødblandingen over grøntsagerne, og bager det hele i max 30 minutter. En utroligt simpel ret - og samtidig en måde at få brugt dit tørre brød.
4 personer
Total:40 minutter
Arbejdstid:10 minutter
Ingredienser
Fyld:
- 500 g blandede tomater
- 1 courgette
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 håndfuld basilikum
- salt og sort peber
- 250 g frisk mozzarella
Crumble:
- 3 tykke skiver daggammelt hvedebrød – gerne surdejsbrød
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk hakket frisk rosmarin
- salt og sort peber
- 2 spsk olivenolie
- 25 g revet parmesan
Sådan laver du retten
- Skær tomater i halve eller kvarte, afhængig af størrelse. Gerne i forskellige farver, det ser smukt ud i retten. Skær courgetten i store tern og løg i tynde strimler. Hak hvidløget fint.
- Vend det hele sammen med basilikumblade og lidt salt og peber, og kom det i et ovnfast fad.
- Riv mozzarellaen i grove stykker, og kom på toppen.
- Crumble: Riv brødet i grove stykker. Knus eller riv hvidløget, og vend det sammen med brød, rosmarin, lidt salt og peber samt olivenolie.
- Kom revet parmesan på toppen og bag retten i 20-30 minutter ved 180 grader.
Italiensk mad med et sundt twist