Pastasalat med varmrøget laks
Foto: Betina Hastoft Skøn pastasalat!

Pastasalat med varmrøget laks

En lækker pastasalat er skønt på frokostbordet. Prøv denne version med varmrøget laks og grønt.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 personer

  • 250 g pasta konkylier
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 agurk
  • 200 g sugarsnaps
  • 100 g rucola
  • 1 bundt kørvel
  • 1 bundt purløg
  • 400 g varmrøget laks

Dressing:

  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 1 citron
  • 4 spsk. olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Afkøl den i under koldt vand i et dørslag.
  2. Bræk enderne af aspargeserne, og skær dem i mindre stykker. Steg dem hårdt på en varm pande med olivenolie i 3-4 min.
  3. Rens forårsløg og snit dem i mindre stykker. Skyl sugarsnaps, og skær dem i stave. Skyl rucola. Vend alle de grønne sager rundt med pastaen. Pynt med kørvel og klippet purløg.
  4. Bræk laksen i mindre stykker, og fordel den ovenpå salaten.
  5. Rør cremefraiche sammen med citronsaft, olivenolie, salt og peber. Kom dressingen over pastasalaten.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Pastasalat, Laks, Påskefrokost, Picnic og Hovedret