SPONSORERET indhold
Skønne sprøde hindbærsnitter
De danske hindbær er bare de bedste. Nyd dem, som de er, brug dem i desserter, eller sylt dem til herligt syltetøj.
5-10 stk.
Ingredienser
175 g smør
250 g hvedemel
¼ tsk. hjortetakssalt
2 æggeblommer
50 g flormelis
Fyld:
1 dl hindbærmarmelade
Pynt:
2 dl flormelis
2 spsk. vand
kagekrymmel
- Smuldr smørret i hvedemelet, og tilsæt hjortetakssalt, æggeblom-mer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvi-le 30 min. i køleskab. Del dejen i 2, og rul hvert stykke ud til en rek-tangel (10 cm bred og 35 cm lang), dejen skal være ca. ½ cm tyk. Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordel hind-bærmarmeladen over, og læg den anden dejplade over.
- Bag kagen ved 180 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Skær kagen i 7 cm brede snitter, som evt. kan halveres.
- Rør flormelis og vand sammen til glasur, og smør den på snitterne, mens de stadig er varme. Drys med kagekrymmel, og lad kagerne køle af inden servering.