-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Hot suppe med kylling og rejer
Nem og stærk suppe fyldt med kylling og rejer. Kan man ikke lide den stærk, kan man tilpasse den røde karry efter egne smagsløg.
Næringsindhold
- Energi pr. person:497 Kcal
- Fedt:33 %
- Protein:37 %
- Kulhydrat:30 %
2 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 50 g risnudler
- 1 løg
- 80 g kyllingebryst
- 1 spsk. vindruekerneolie
- 4 limeblade
- 1 spsk. rød karrypasta
- 80 g store rejer
- 1 tsk. sukker
- 2 dl hønsebouillon
- 2 dl kokosmælk
- ¼ dl limesaft
- ¼ dl fiskesauce
- 1 tomat
- 6 forårsløg
- 2 håndfulde koriander
- 1-2 håndfulde bønnespirer
Sådan gør du
- Overhæld nudlerne med kogende vand, og lad dem trække møre, gentag, hvis nødvendigt eller kog kort op, alt efter hvilke nudler du bruger.
- Skær løg i både og kylling i skiver. Sautér begge dele i olie i en stor, varm gryde. Det skal ikke tage farve.
- Kom limeblade, rejer og sukker ved samt rød karry efter smag.
- Varm kort op, og tilsæt bouillon og kokosmælk.
- Kog op. Smag til med lime og fiskesauce, samt eventuelt mere rød karry.
- Skær tomaten i både, og snit forårsløgene fint.
- Fordel nudler, tomat, forårsløg og bønnespirer i to store skåle.
- Top med suppe og fyld. Kassér limebladene, og servér straks.