Hurtige, sprøde vafler
Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann

Sprøde vafler

Hurtige, sprøde vafler

Det er hurtigt at bage en portion sprøde vafler. Server dem til et glas varm gløgg, en kop kaffe eller te.

printer Print
clock 30 minutter
plate Ca. 6 stk. vafler

Hurtige, sprøde vafler

 

Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet

200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 dl mælk
1 dl vand
100 g smør


Tilbehør: Syltetøj og flormelis

Sådan laver du hurtige, sprøde vafler

1. Bland mel og bagepulver i en skål.

2. Tilsæt mælk, vand og afkølet, smeltet smør.

3.Varm vaffeljernet op. Pensl det med lidt smør, hvis det ikke har sliplet-belægning.

4. Bag vaflerne og servér dem med syltetøj og flormelis.

Tip

Drys vaflerne med lidt sukker (stødt melis), lige når de tages af jernet. Det gør dem ekstra sprøde. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Bageopskrifter