
Sprøde vafler
Hurtige, sprøde vafler - uden æg
Det er hurtigt at bage en portion sprøde vafler. Her får du en nem og lækker opskrift på vafler uden æg.
preparation
Total: 30 minutter
plate
Ca. 6 stk. vafler
Ingredienser
Hurtige, sprøde vafler
Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 dl mælk
1 dl vand
100 g smør
Tilbehør: Syltetøj og flormelis
Sådan laver du hurtige, sprøde vafler
- Bland mel og bagepulver i en skål.
- Tilsæt mælk, vand og afkølet, smeltet smør.
- Varm vaffeljernet op. Pensl det med lidt smør, hvis det ikke har sliplet-belægning.
- Bag vaflerne og servér dem med syltetøj og flormelis.
Tip
Drys vaflerne med lidt sukker (stødt melis), lige når de tages af jernet. Det gør dem ekstra sprøde.
Se, hvad vi ellers skriver om: Vafler og Bageopskrifter
Få vores NYHEDSBREV: