Hvid chokoladekage med brombær
SPONSORERET indhold

Hvid chokoladekage med brombær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Gå på rov i busk og krat efter de små sorte bærskatte, som forsøder livet.

Af: Mai Knauer Foto: Line Thit Klein
08. nov. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
8-10

Ingredienser

5 æggeblommer
200 g sukker
½ vaniljestang
150 g smør
100 g hvid chokolade
200 g friske bær
250 g mandler
2 spsk hvedemel
2 æggehvider

Sådan laver du hvid chokoladekage

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn til en æggesnaps.

Smelt smør og hvid chokolade over et vandbad. Der må ikke komme vand i blandingen.

Kom brombærrene i æggesnapsen, og vend den med chokolademassen. Kom mandlerne i en foodprocessor og blend dem fint til mandelmel. Kom mandelmel og hvedemel i dejen.

Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Kom dejen i en springform på 24-26 diameter med bagepapir i bunden og gerne en springform med aftagelig bund.

Bag kagen i ovnen på 175 grader i 30-35 min. Den skal være gylden på toppen og fast i midten. Afkøl kagen inden du serverer den.

Servér evt. med en klat flødeis til.

PRØV OGSÅ: Brombærtrifli