suppe

Foto: Maria Warnke Nørregaard suppe

Indisk suppe opskrift

Indisk suppe med kikærter

KIKÆRTER er rige på proteiner og egner sig derfor godt til vegetarmad.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

1 spsk olivenolie
1 hakket løg
2 fed hakkede hvidløg
35 g friskhakket ingefær
1 stor hakket gulerod
1 tsk stødt kanel
1 spsk spidskommen
2 tsk knust koriander
lidt chiliflager
2 dåse flåede, hakkede øko-tomater
5 dl grøntbouillon
1 dl fuldkornsris
1 dåse afdryppede øko-kikærter
TILBEHØR:
2 dl yoghurt naturel
koriander
lime
1 pakke fuldkornsnaanbrød

Sådan gør du:

Varm olien i en gryde og sauter løg, hvidløg, ingefær og gulerod heri i et par minutter under omrøring. Drys alle krydderier over, rør om og sauter kort, før tomater, grøntbouillon og ris kommes i gryden. Lad det hele snurre i 25 minutter. Bland kikærterne ved, varm det hele kort og blend derefter suppen, der smages godt til med yderligere krydderier og serveres med tilbehøret.

Energi pr. person: 600 kcal, fedt 22%, protein 17%, kulhydrat 61%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Indisk mad, Suppe og Kikærter

610x200_woordy_knap2.jpeg