suppe
SPONSORERET indhold

Indisk suppe med kikærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

KIKÆRTER er rige på proteiner og egner sig derfor godt til vegetarmad.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
23. maj. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 spsk olivenolie
1 hakket løg
2 fed hakkede hvidløg
35 g friskhakket ingefær
1 stor hakket gulerod
1 tsk stødt kanel
1 spsk spidskommen
2 tsk knust koriander
lidt chiliflager
2 dåse flåede, hakkede øko-tomater
5 dl grøntbouillon
1 dl fuldkornsris
1 dåse afdryppede øko-kikærter
TILBEHØR:
2 dl yoghurt naturel
koriander
lime
1 pakke fuldkornsnaanbrød

Sådan gør du:

Varm olien i en gryde og sauter løg, hvidløg, ingefær og gulerod heri i et par minutter under omrøring. Drys alle krydderier over, rør om og sauter kort, før tomater, grøntbouillon og ris kommes i gryden. Lad det hele snurre i 25 minutter. Bland kikærterne ved, varm det hele kort og blend derefter suppen, der smages godt til med yderligere krydderier og serveres med tilbehøret.

Energi pr. person: 600 kcal, fedt 22%, protein 17%, kulhydrat 61%