Indisk tandoorikylling
SPONSORERET indhold

Indisk tandoorikylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard/ Opskrift Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
23. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Marinering: min. 1 time
Stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
2stk. kyllingebryst
1 dl yoghurt naturel
1 spsk tandoori krydderi eller 1 tsk stødt chili
1 tsk stødt karry
1 ⁄2 tsk stødt ingefær
1⁄2 tsk stødt spidskommen
1⁄2 tsk salt
olie til panden
Tilbehør:
naanbrød og salat

  1. Rør yoghurten sammen med tandoori krydderi. Prik kødet med en gaffel og vend det i yoghurten. Stil det i køleskab min. 1 time (og gerne natten over). Tag kødet op af marinaden og steg det på en varm grillpande eller stegepande smurt med olie – 7-8 min. på hver side. Server f.eks. med salat og naan- eller pitabrød