Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Indisk tandoorikylling
Foto: Thomas Hergaard

Indisk tandoorikylling - opskrift fra Hjemmet

Indisk tandoorikylling

(2 personer)
Print

Arbejdstid: 15 min.
Marinering: min. 1 time
Stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
2stk. kyllingebryst
1 dl yoghurt naturel
1 spsk tandoori krydderi eller 1 tsk stødt chili
1 tsk stødt karry
1 ⁄2 tsk stødt ingefær
1⁄2 tsk stødt spidskommen
1⁄2 tsk salt
olie til panden
Tilbehør:
naanbrød og salat

  1. Rør yoghurten sammen med tandoori krydderi. Prik kødet med en gaffel og vend det i yoghurten. Stil det i køleskab min. 1 time (og gerne natten over). Tag kødet op af marinaden og steg det på en varm grillpande eller stegepande smurt med olie – 7-8 min. på hver side. Server f.eks. med salat og naan- eller pitabrød
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Indisk mad og Hovedret