
Kageskaller med creme
Kalorier 94 kcal
Protein 2 g 7 %
Kulhydrat 9 g 37 %
Fedt 6 g 56 %
Kostfibre 1 g
Beregningen er for 1 kageskalmed 20 g kagecreme
(8 stk)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 100 g speltmel
- 60 g koldt fedtstof
- 1 tsk. sukrin
- 2 spsk. isvand
- frugt til topping
- Kagecreme:
- 1 dl minimælk
- 10 g buddingpulver
- flydende sødemiddel
- Smuldr fedtstoffethelt fint ud i melog sukrin, så detligner groft sand.
- Hæld vand i, ogsaml hurtigt dejen til en kugle, og sætden på køl i 30minutter.
- Del dejen i ottelige store kugler,og tryk dem ud i linse- eller muffinforme.
- Sæt formenepå køl i 30 minutter,før de sættesi ovnen ved 200grader i 10-15minutter.
- Lad dem kølenoget af, før devendes ud afformene.
- Kog en cremeaf mælk og buddingpulver– smagcremen til med lidtflydende sødemiddel,og lad cremenafkøle.
- Læg 1 spsk.creme i hver kageskalved servering,og top med friskeller syltet frugt.