Kartoffelmos opskrift
SPONSORERET indhold

Kartoffelmos med søde kartofler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Amerikanerne spiser traditionelt kartoffelmos og søde kartofler gratineret med marshmallows til deres kalkun. Her har jeg kombineret de to til en sød, fyldig mos.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
18. nov. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
7

Ingredienser

1 kg kartofler
500 g søde kartofler
1 tsk groft salt
2½ dl creme fraice 38%
sort peber.

Sådan laver du kartoffelmos

  1. Skræl begge slags kartofler og skær dem i grove stykker. Kom dem i en gryde med vand og kog dem helt møre.
  2. Sigt vandet fra, og lad kartoflerne dampe lidt af. Kom creme fraiche og salt i, og mos det sammen til en grov mos. Kværn godt med sort peber i og smag til med salt.