Kartoffelsalat med skyr og rygeost
SPONSORERET indhold

Kartoffelsalat med skyr og rygeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv en sundere version af kartoffelsalaten - lavet på skyr med et twist af rygeost.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
06. jul. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Kartoffelsalat med skyr og rygeost
200 g skyr
100 g rygeost f.eks. fra Løgismose
750 g små nye kartofler
12 radiser
1 agurk
200 g spidskål
1 lille rødløg
salt, peber
Tilbehør:
pølser og ristet rugbrød

  1. Rør skyr og rygeost sammen. Skær kartoflerne i tern. Skær radiserne i både eller skiver.
  2. Skær agurken i små tern. Snit spidskålen fint.
  3. Vend grøntsager og kartofler i rygeostblandingen. Krydr med salt og peber. Server med f.eks. pølser og ristet rugbrød.