Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Krydret suppe med hakket kød
Foto: Mikkel Adsbøl Krydret suppe med hakket kød

Krydret suppe med hakket kød

Krydret suppe med hakket kød

Suppe er herlig vintermad, så her får du en nem og billig opskrift med hakket kød, der samtidig er sund, da den indeholder mange grønsager af den grove slags.

clock 40 minutter
printer Print
plate Suppe til 4 personer i 2 dage

Krydret suppe med hakket kød

 

2 løg
1 spsk. olie
4 revne gulerødder
4 revne persillerødder
750 g hakket okse- eller svinekød maks. 10 % fedt
5 dl tomatpuré
1 ½ liter hønsebouillon
2 fed presset hvidløg
salt, peber
250 g små pasta f.eks. suppehorn
1 lille gul peber
1 lille rød peber


Tilbehør:
hakket basilikum eller persille samt friskrevet parmesan og italiensk brød.

Sådan laver du krydret suppe med hakket kød


1. Hak løget, og svits det i olie sammen med gulerødder og persillerødder et par min.


2. Kom kødet ved, og svits det med, til det har skiftet farve.


3. Tilsæt tomatpuré, bouillon og hvidløg. Lad suppen simre ca. 20 min.

 

4. Smag til med salt og peber. Tilsæt peberfrugt i små tern, og giv suppen et par min. mere. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Afdryp den, og kom den i suppen.


5. Server med et en skål hakket basilikum, parmesan og brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Suppe og Hovedret