Krydret suppe med hakket kød
SPONSORERET indhold

Krydret suppe med hakket kød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Suppe er herlig vintermad, så her får du en nem og billig opskrift med hakket kød, der samtidig er sund, da den indeholder mange grønsager af den grove slags.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
06. jan. 2020 | Mad | Hendes Verden
Suppe til 4 personer i 2 dage | Total: 40 min

Ingredienser

Krydret suppe med hakket kød

2 løg
1 spsk. olie
4 revne gulerødder
4 revne persillerødder
750 g hakket okse- eller svinekød maks. 10 % fedt
5 dl tomatpuré
1 ½ liter hønsebouillon
2 fed presset hvidløg
salt, peber
250 g små pasta f.eks. suppehorn
1 lille gul peber
1 lille rød peber


Tilbehør:
hakket basilikum eller persille samt friskrevet parmesan og italiensk brød.

Sådan laver du krydret suppe med hakket kød


1. Hak løget, og svits det i olie sammen med gulerødder og persillerødder et par min.


2. Kom kødet ved, og svits det med, til det har skiftet farve.


3. Tilsæt tomatpuré, bouillon og hvidløg. Lad suppen simre ca. 20 min.

 

4. Smag til med salt og peber. Tilsæt peberfrugt i små tern, og giv suppen et par min. mere. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Afdryp den, og kom den i suppen.


5. Server med et en skål hakket basilikum, parmesan og brød.