Kylling i fad med citron, timian og kartofler
Foto: Tia Borgsmidt

Kylling i fad med citron, timian og kartofler

Fordel kylling, halve kartofler og citronbåde i et fad og efter 45 minutter er retten færdig. Det er nem aftensmad og så smager det skønt!

printer Print
plate 4 personer

4 kyllingelår med både over- og underlår
1 usprøjtet citron
800 g små skrubbede nye kartofler
1 usprøjtet citron
½ dl friske timiankviste
4 spsk. olivenolie
salt og peber

Tilbehør:
cremefraiche smagt til med hakket persille, dijonsennep, salt og peber

Sådan gør du

  1. Skær kyllingen i 8-10 stykker. Skær citronen i både. Fordel kylling, halve kartofler og citronbåde i et smurt ovnfast fad. Fordel timiankviste over. Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.
  2. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. i ca. 45 min., til kyllingelårene er gennemstegt.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Sommermad, Nem aftensmad og Hovedret