
Kyllinge- & karrysuppe
Nem & sund suppe med kylling & karry
Skøn suppe med masser af smag. Se her, hvordan du laver en lækker og sund suppe med kylling og karry. Mums!
plate
4 Person(er)
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
400 g kyllingefilet
1 spsk olie
2-3 tsk rød karrypasta
2 fed hvidløg
1 chili
salt, peber
2 peberfrugter i tern
2 gulerødder i tern
2 snittede porrer
6 dl grønsags- eller kyllingebouillon
2 dl madlavningsfløde 8%
Spicy nøddemix:
4-5 spsk græskarkerner
2 spsk pinjekerner
lidt paprika
citronmelisse
4 tyrkiske brød
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 520 Kcal
- Fedt:
- 30 %
- Protein:
- 27 %
- Kulhydrat:
- 43 %
Sådan laver du suppen:
- Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta. Brun kyllingekødet med finthakket hvidløg og chili. Krydr med salt og peber.
- Kom peberfrugt, gulerødder og porrer ved kødet. Tilsæt bouillon og fløde, og lad suppen simre i 10-5 minutter. Smag godt til med krydderier.
- Spicy nøddemix: Rist græskar- og pinjekerner gyldne under omrøring, og krydr dem med lidt salt og paprika.
- Anret suppen i varme skåle, og top med nøddemix og kryddergrønt. Server med tyrkiske brød.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Karrysuppe, Kylling, Kylling i karry, Nem aftensmad og Hovedret
Læs Også
Få vores NYHEDSBREV: