Kyllinge- & karrysuppe
Foto: Maria Warnke Nørregaard Nem og lækker suppe med masser af smag...

Kyllinge- & karrysuppe

Nem & sund suppe med kylling & karry

Skøn suppe med masser af smag. Se her, hvordan du laver en lækker og sund suppe med kylling og karry. Mums!

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

400 g kyllingefilet
1 spsk olie
2-3 tsk rød karrypasta
2 fed hvidløg
1 chili
salt, peber
2 peberfrugter i tern
2 gulerødder i tern
2 snittede porrer
6 dl grønsags- eller kyllingebouillon
2 dl madlavningsfløde 8%

Spicy nøddemix:
4-5 spsk græskarkerner
2 spsk pinjekerner
lidt paprika
citronmelisse
4 tyrkiske brød

Energi pr. person:
520 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
27 %
Kulhydrat:
43 %

Sådan laver du suppen:

  1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta. Brun kyllingekødet med finthakket hvidløg og chili. Krydr med salt og peber.
  2. Kom peberfrugt, gulerødder og porrer ved kødet. Tilsæt bouillon og fløde, og lad suppen simre i 10-5 minutter. Smag godt til med krydderier.
  3. Spicy nøddemix: Rist græskar- og pinjekerner gyldne under omrøring, og krydr dem med lidt salt og paprika.
  4. Anret suppen i varme skåle, og top med nøddemix og kryddergrønt. Server med tyrkiske brød.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!