Opskrift på kyllingesalat med spidskål og basilikum
Foto: Andreas Wiking Kyllingesalat med spidskål og basilikum

Opskrift på kyllingesalat med spidskål og basilikum

Kyllingesalat med spidskål og basilikum

printer Print
clock 25 minutter
plate 4

 

300 g kogt eller stegt kyllingekød
1 lille, fintsnittet spidskål
1 bundt snittede forårsløg
1 dl snittede basilikumblade.

Dressing
2 fed knust hvidløg
¼ dl majsolie
¼ dl limejuice
2 spsk Fish Sauce
1 tsk rørsukker.

4 store ciabattaboller.

Energi pr. person:
490 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
24 %
Kulhydrat:
56 %

Sådan gør du

Riv kyllingekødet i mindre stykker og bland det med kål, løg og basilikum.
Kom ingredienserne til dressingen i en beholder og ryst dem sammen.
Hæld dressingen over salaten, bland omhyggeligt og servér med brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Spidskålssalat, Nem aftensmad, Kylling, Dansk mad, Hovedret og Frokost