
Foto: Kyllingesalat med spidskål og basilikum
Opskrift på kyllingesalat med spidskål og basilikum
Kyllingesalat med spidskål og basilikum
preparation
Total: 25 minutter
plate
4 Person(er)
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
300 g kogt eller stegt kyllingekød
1 lille, fintsnittet spidskål
1 bundt snittede forårsløg
1 dl snittede basilikumblade.
Dressing
2 fed knust hvidløg
¼ dl majsolie
¼ dl limejuice
2 spsk Fish Sauce
1 tsk rørsukker.
4 store ciabattaboller.
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 490 Kcal
- Fedt:
- 20 %
- Protein:
- 24 %
- Kulhydrat:
- 56 %
Sådan gør du
Riv kyllingekødet i mindre stykker og bland det med kål, løg og basilikum.
Kom ingredienserne til dressingen i en beholder og ryst dem sammen.
Hæld dressingen over salaten, bland omhyggeligt og servér med brød.
Se, hvad vi ellers skriver om: Spidskålssalat, Nem aftensmad, Kylling, Dansk mad, Hovedret og Frokost
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: