Opskrift på kyllingesalat med spidskål og basilikum
SPONSORERET indhold

Kyllingesalat med spidskål og basilikum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
27. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser

 

300 g kogt eller stegt kyllingekød
1 lille, fintsnittet spidskål
1 bundt snittede forårsløg
1 dl snittede basilikumblade.

Dressing
2 fed knust hvidløg
¼ dl majsolie
¼ dl limejuice
2 spsk Fish Sauce
1 tsk rørsukker.

4 store ciabattaboller.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    490 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    56 %

Sådan gør du

Riv kyllingekødet i mindre stykker og bland det med kål, løg og basilikum.
Kom ingredienserne til dressingen i en beholder og ryst dem sammen.
Hæld dressingen over salaten, bland omhyggeligt og servér med brød.