opskrift på drømmekage
SPONSORERET indhold

Lagkagehusets drømmekage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vi elsker drømmekagen fra Lagkagehuset, som er meget bedre end den, vi selv bager. Af opskriften bliver en stor bradepande drømmekage, og dermed kage til mange. Det gør bestemt ikke noget!

Af: Ole Kristoffersen (Lagkagehuset) Foto: Columbus Leth
21. jul. 2018 | Opskrift | BoligLiv
1 bradepande, ca. 30 stykker) | Total: 55 min

Ingredienser

375 g blødt smør
375 g sukker
8 æg
475 g mel
2 tsk. bagepulver
Korn af 2 vaniljestænger
1,5 dl kærnemælk
100 g kokosmel

Topping:
¾ dl vand
1½ tsk. Nescafé
150 g smør
150 g kokosmel
300 g brun farin
75 g sirup

Sådan bager du Lagkagehusets drømmekage

1. Tænd ovnen på 180 grader.

2. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen, mens der røres. Bland hvedemel med bagepulver og vaniljekorn, og rør i dejen. Vend til sidst kærnemælk og kokosmel i.

 

PRØV OGSÅ: Velsmagende nutellasnurrer

3. Fordel dejen i en bradepande, ca. 25 x 35 cm, beklædt med bagepapir. Bag kagen i 35-40 min.

4. Varm vandet i en gryde, og opløs nescaféen heri. Tilsæt resten af ingredienserne, og rør godt sammen over svag varme. Fordel massen over kagen, og bag kagen i yderligere ca. 8 min.

Anbefalet til dig