-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lækre lynsnegle
Med en rulle færdigkøbt croissantdej er der hurtigt lune snegle på bordet. En sikker succes.
6 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 18 min.
- Ikke fryse-egnede
- 1 rulle færdig croissantdej (240 g)
- Fyld:
- 1 gulerod (revet)
- 50 g blødt smør
- 50 g farin
- 2 tsk stødt kanel
- 1 tsk mel
- Glasur:
- 75 g flormelis
- 1 spsk kogende vand
- 1 spsk kogende vand
- Tænd ovnen på 200 grader. Rul dejen ud uden at skille den ad i de stiplede linjer.
- Rør revet gulerod sammen med smør, farin, kanel og mel og bred det ud på dejen.
- Rul dejen sammen fra den smalle ende og skær rullen i 6 tykke skiver.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir, tryk dem lidt flade og sæt pladen midt i ovnen i 15-18 min.
- Læg sneglene til afkøling på en rist og pynt med glasur rørt af flormelis og kogende vand.