Lækre lynsnegle
Foto: Thomas Hergaard

Lækre lynsnegle - opskrift fra Hjemmet

Lækre lynsnegle

Med en rulle færdigkøbt croissantdej er der hurtigt lune snegle på bordet. En sikker succes.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 stk.

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 18 min.
Ikke fryse-egnede
1 rulle færdig croissantdej (240 g)
Fyld:
1 gulerod (revet)
50 g blødt smør
50 g farin
2 tsk stødt kanel
1 tsk mel
Glasur:
75 g flormelis
1 spsk kogende vand
1 spsk kogende vand

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Rul dejen ud uden at skille den ad i de stiplede linjer.
  2. Rør revet gulerod sammen med smør, farin, kanel og mel og bred det ud på dejen.
  3. Rul dejen sammen fra den smalle ende og skær rullen i 6 tykke skiver.
  4. Læg dem på en bageplade med bagepapir, tryk dem lidt flade og sæt pladen midt i ovnen i 15-18 min.
  5. Læg sneglene til afkøling på en rist og pynt med glasur rørt af flormelis og kogende vand.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kanelsnegle, Kage og Bageopskrifter