Lækre lynsnegle
SPONSORERET indhold

Lækre lynsnegle

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Med en rulle færdigkøbt croissantdej er der hurtigt lune snegle på bordet. En sikker succes.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
08. apr. 2013 | Mad | Hjemmet
6 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 18 min.
Ikke fryse-egnede
1 rulle færdig croissantdej (240 g)
Fyld:
1 gulerod (revet)
50 g blødt smør
50 g farin
2 tsk stødt kanel
1 tsk mel
Glasur:
75 g flormelis
1 spsk kogende vand
1 spsk kogende vand

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Rul dejen ud uden at skille den ad i de stiplede linjer.
  2. Rør revet gulerod sammen med smør, farin, kanel og mel og bred det ud på dejen.
  3. Rul dejen sammen fra den smalle ende og skær rullen i 6 tykke skiver.
  4. Læg dem på en bageplade med bagepapir, tryk dem lidt flade og sæt pladen midt i ovnen i 15-18 min.
  5. Læg sneglene til afkøling på en rist og pynt med glasur rørt af flormelis og kogende vand.

Anbefalet til dig