Lam med couscous
SPONSORERET indhold

Lam med couscous

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Eksotisk lammeret med kikærter og dadler.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. mar. 2013 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
300 g lammekød (tynde strimler)
½ spsk olie
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
3 tsk karry
2½ dl bouillon (eller vand)
1 dåse kikærter
400 g gulerødder,
blomkål og broccoli
(evt. frost)
Couscous:
75 g dadler (i terninger)
2½ dl appelsinsaft (eller juice)
2½ dl couscous
frisk mynte (hakket)

  1. Brun kødet i en dyb pande med olie 1-2 min.)
  2. Tag det op og steg løg og hvidløg et par min.
  3. Tilsæt karry, steg 1 min. og tilsæt bouillon og kikærter. Giv det et opkog og lad retten simre 10 min. under låg.
  4. Tilsæt grønsager og lammekød, og lad retten simre uden låg i 5 min.
  5. Læg dadlerne i en gryde med appelsinsaft. Giv det et opkog og tag gryden af varmen.
  6. Tilsæt couscous og ½ tsk salt. Rør rundt og lad det trække under låg ca. 10 min.
  7. Tilsæt mynte og smag til. Servér med lammekarryen.