Ingredienser
Ingredienser:
170 g lammeinderfilet
1 tsk. olie
1 fed hvidløg, presset
lidt ingefær, friskrevet
citronsaft
salt og peber
CHUTNEY:
150 g squash, i små tern
50 g løg, i små tern
1 lille frisk chili
2 halve ferskner, dåse
2 spsk. ferskenlage
2 spsk. hvid balsamicoeddike
½ tsk. maizenamel
salt og peber
Tilbehør:
100 g nye kartofler
frisk løvstikke eller persille
100 g grønne bønner
- Rør olien med presset hvidløg, revet ingefær, lidt citronsaft samt salt og peber.
- Vend fileterne i blandingen.
- Skær grønsager, chili og ferskner til chutneyen i små tern.
- Steg squash, løg og chili i en lille gryde.
- Pisk ferskenlage, balsamicoeddike og maizenamel sammen. Hæld lagen over blandingen og lad det koge, til det tykner. Vend fersknerne i. De må ikke koge ud. Smag til med salt og peber.
- Steg lammefileterne i 4 min. på hver side, og lad dem trække under folie i 5 min.
- Skrub kartoflerne, og nip bønnerne.
- Kog kartoflerne i letsaltet vand tilsat et par løvstikkeblade, til de er knap møre. Tilsæt bønnerne, de skal have ca. 4 min. Hæld vand og løvstikke fra, og vend de kogte kartofler og bønner med finthakket løvstikke.
- Skær kødet i lange stykker på
skrå og anret dem på en bund af
chutney.
Server de kogte kartofler og
bønner til.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »