SPONSORERET indhold
Skøn & boblende spritz med Limoncello
Limoncello bruges traditionelt som en frisk afslutning på et godt måltid. Men den friske citronsmag gør sig også godt i en aperitif, som i denne lyse, boblende spritz. Her får du opskriften på en lækker perlende spritz med Limoncello.
1 drink |
Arbejdstid: 5 min
Ingredienser
Det skal du bruge:
- 2 cl Limoncello
- 2 cl hvid sød Vermouth
- 1 cl citronsaft
- 10 cl Prosecco
- isterninger, citronskive, appelsinskive og rosmarinkvist til servering
Sådan laver du en Limoncello Spritz
- Fyld et stort glas med isterninger.
- Hæld Limoncello, Vermouth og citronsaft i og top med Prosecco.
- Pynt med citron- og appelsinskive og en kvist rosmarin, du lige giver et klaps inden, så de æteriske olier fra bladene bliver frigivet.
TIP: Du kan erstatte Vermouth med koncentreret hyldeblomstsaft for en mere blomstret version.
SE OGSÅ: Drink: Spritz