Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja
SPONSORERET indhold

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Har du aldrig smagt stegt spidskål med honning, har du en oplevelse til gode. Her i en variant med kylling, gulerødder og soja. Få opskriften her.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
04. dec. 2017 | Opskrift | Hjemmet
Lynstegt spidskål med kylling til 4 personer | Total: 40 min

Ingredienser

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 10 min.

400 g kyllingeinderfilet eller 2 kyllingebryster (strimler)
4 tsk olie, evt. sesamolie
evt. 2 fed hvidløg (knust)
1 spidskål (strimler)
4 gulerødder (strimler)
friskkværnet peber
ca. 2 spsk sojasovs
2 spsk citronsaft
2 tsk flydende honning eller sukker


Tilbehør:
brød, kogte kartofler eller ris

Sådan laver du lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

1. Snit grønsagerne og varm en wok eller tykbundet, høj pande godt op.

2. Hæld olie i og brun kyllingekødet under omrøring i et par minutter. Tilsæt kål og gulerødder og steg dem under omrøring i 3-4 min., til de er sprøde.

3. Tilsæt sojasovs, rørt med honning eller sukker, citronsaft og friskkværnet peber. Varm kort igennem. Smag til med soja og peber.

4. Servér retten frisklavet med brød, kartofler eller ris til.