-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
Grillede abrikoser med rosmarinhonning
Lav selv desserten på grillen. Abrikoserne får ekstra meget smag og sødme, når de grilles og overhældes med varm rosmarinhonning. Servér med vaniljeis eller fed cremefraiche.
Personer:4 personer
Total:25 minutter
Arbejdstid:5
Ingredienser
- 500 g abrikoser
- 2 spsk olivenolie
- 2 kviste rosmarin
- 100 g flydende honning
- 500 ml vaniljeis
Fremgangsmåde
- Halvér abrikoserne og fjern stenene.
- Pensl abrikoserne med olivenolie, og grill dem et par minutter pr. side. Læg dem i et fad.
- Pluk nålene af rosmarinen, og kom dem i en gryde sammen med honning.
- Varm det op, så honningen tager smag fra rosmarinen. Dette kan også gøres på forhånd.
- Hæld den varme honning over abrikoserne, og spis dem sammen med vaniljeis.
Tip!
Kan også laves med ferskener eller nektariner.