
Grillede abrikoser med rosmarinhonning
Lav selv desserten på grillen. Abrikoserne får ekstra meget smag og sødme, når de grilles og overhældes med varm rosmarinhonning. Servér med vaniljeis eller fed cremefraiche.
Personer:4 personer
Total:25 minutter
Arbejdstid:5
Ingredienser
- 500 g abrikoser
- 2 spsk olivenolie
- 2 kviste rosmarin
- 100 g flydende honning
- 500 ml vaniljeis
Fremgangsmåde
- Halvér abrikoserne og fjern stenene.
- Pensl abrikoserne med olivenolie, og grill dem et par minutter pr. side. Læg dem i et fad.
- Pluk nålene af rosmarinen, og kom dem i en gryde sammen med honning.
- Varm det op, så honningen tager smag fra rosmarinen. Dette kan også gøres på forhånd.
- Hæld den varme honning over abrikoserne, og spis dem sammen med vaniljeis.
Tip!
Kan også laves med ferskener eller nektariner.