Grillede abrikoser med rosmarinhonning

Grillede abrikoser med rosmarinhonning

Lav selv desserten på grillen. Abrikoserne får ekstra meget smag og sødme, når de grilles og overhældes med varm rosmarinhonning. Servér med vaniljeis eller fed cremefraiche.

ALT for damerne logo

Personer:4 personer

Total:25 minutter

Arbejdstid:5

Ingredienser

  • 500 g abrikoser
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 kviste rosmarin
  • 100 g flydende honning
  • 500 ml vaniljeis

Fremgangsmåde

  1. Halvér abrikoserne og fjern stenene. 
  2. Pensl abrikoserne med olivenolie, og grill dem et par minutter pr. side. Læg dem i et fad. 
  3. Pluk nålene af rosmarinen, og kom dem i en gryde sammen med honning. 
  4. Varm det op, så honningen tager smag fra rosmarinen. Dette kan også gøres på forhånd. 
  5. Hæld den varme honning over abrikoserne, og spis dem sammen med vaniljeis.

Tip!

Kan også laves med ferskener eller nektariner.