SPONSORERET indhold
Makroner med fyld
Makroner kan smage på mange forskellige måder. Prøv vores med hindbærtrøffel...
30 stk.
Ingredienser
Makroner med fyld
100 g mandler
3 æggehvider
75 g flormelis
¼ tsk. æble- eller hvidvinseddike
Hindbærtrøffel:
200 g god mørk chokolade
300 g optøede hindbær
2 spsk. vand
1 dl sukker
25 g usaltet smør
- Hak mandlerne fint. Pisk æggehviderne luftige. Tilsæt flormelis og eddike, og pisk til sej marengs. Vend mandlerne i. Kom dejen på bageplade i 1 spsk. store klatter. Bag ved 125 gr. på midterste ovnribbe ca. 1¼-1½ time.
- Hak chokoladen fint. Kog hindbærrene op sammen med 2 spsk. vand under låg. Lad dem småkoge 3-4 min. Pres dem gennem en sigte. Varm saften op igen sammen med sukkeret, til sukkeret er opløst. Tag gryden fra varmen. Rør den hakkede chokolade i, til den er smeltet. Rør blødt smør i, i små klumper. Kom trøffelmassen i køleskab tildækket i en skål et par timer.
- Fordel trøffelmasse mellem kagerne to og to.