
Makroner med fyld
Makroner kan smage på mange forskellige måder. Prøv vores med hindbærtrøffel...
30 stk.
Ingredienser
- Makroner med fyld
- 100 g mandler
- 3 æggehvider
- 75 g flormelis
- ¼ tsk. æble- eller hvidvinseddike
- Hindbærtrøffel:
- 200 g god mørk chokolade
- 300 g optøede hindbær
- 2 spsk. vand
- 1 dl sukker
- 25 g usaltet smør
- Hak mandlerne fint.Pisk æggehviderneluftige. Tilsæt flormelisog eddike, og pisk til sejmarengs. Vend mandlernei. Kom dejen påbageplade i 1 spsk. storeklatter. Bag ved 125 gr.på midterste ovnribbeca. 1¼-1½ time.
- Hak chokoladen fint.Kog hindbærrene opsammen med 2 spsk.vand under låg. Lad demsmåkoge 3-4 min. Presdem gennem en sigte.Varm saften op igensammen med sukkeret,til sukkeret er opløst.Tag gryden fra varmen.Rør den hakkedechokolade i, til den ersmeltet. Rør blødt smøri, i små klumper. Komtrøffelmassen i køleskabtildækket i en skål et partimer.
- Fordel trøffelmassemellem kagerne to ogto.