Mazarinkager
SPONSORERET indhold

Mazarinkager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Små søde mazarinkager er et hit blandt både børn og voksne. Prøv denne opskrift, hvor de toppes med chokolade og pyntes med nødder.

06. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
12-14 stks

Ingredienser

ca. 400 g mørdej (se opskrift på citronmedaljer), overskuddet kan gemmes på køl i en uge eller fryses ned.
Fyld:
100 g valnøddekerner
50 g kogt, kold kartoffel
2 æg
50 g smør
125 g sukker
Pynt:
chokolade og nødder

  1. Tryk dejen ud i 12-14 små forme, og skær kanten pæn. Mal nødderne fint, og mos kartoflen. Pisk æggene sammen med smør og sukker og derefter med nødder og kartofler.
  2. Fordel fyldet i formene, og bag de små kager ved 175 gr. i ca. 20 min. De er færdige, når de slipper formen.
  3. Lad kagerne blive helt kolde. Lidt før de skal serveres, pensles de med chokolade og pyntes med en nøddekerne.