-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Mazarinkager
Små søde mazarinkager er et hit blandt både børn og voksne. Prøv denne opskrift, hvor de toppes med chokolade og pyntes med nødder.
12-14 stks
Ingredienser
- ca. 400 g mørdej (se opskrift på citronmedaljer), overskuddet kan gemmes på køl i en uge eller fryses ned.
- Fyld:
- 100 g valnøddekerner
- 50 g kogt, kold kartoffel
- 2 æg
- 50 g smør
- 125 g sukker
- Pynt:
- chokolade og nødder
- Tryk dejen ud i 12-14 små forme, og skær kanten pæn. Mal nødderne fint, og mos kartoflen. Pisk æggene sammen med smør og sukker og derefter med nødder og kartofler.
- Fordel fyldet i formene, og bag de små kager ved 175 gr. i ca. 20 min. De er færdige, når de slipper formen.
- Lad kagerne blive helt kolde. Lidt før de skal serveres, pensles de med chokolade og pyntes med en nøddekerne.