
SPONSORERET indhold
Sådan bager du Meyers lækre cookies med chokolade
De her cookies er uforskammet gode, især hvis de spises friskbagte og lune og skylles ned med et barnligt glas mælk.
Total: 25 min
Ingredienser
Opskriften indeholder sponsorerede links
10 stk.
1 stang vanilje
125 g blødt smør
200 g brun farin
1 æg
225 g mel
5 g natron
5 g salt
100 g hakket mørk chokolade
Sådan gør du:
- Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom smør, brun farin og vaniljekorn i en skål, rør det godt sammen, og rør så ægget i.
- Bland mel, natron og salt sammen i en skål, og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen, og tilsæt til sidst den hakkede chokolade.
- Rul dejen ud til en pølse påcirka 15 cm, pak den ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet.
- Tag dejen ud, når den er gennemkold, og skær den i 10 skiver. Sæt dem på en bageplade med bagepapir – hold god afstand, da småkagerne flyder en del ud under bagningen.
- Bag småkagerne ved 180° i ca. 12–15 minutter. Afkøl dempå en bagerist med bagepapir.