Claus Meyers cookies med chokolade
SPONSORERET indhold

Sådan bager du Meyers lækre cookies med chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De her cookies er uforskammet gode, især hvis de spises friskbagte og lune og skylles ned med et barnligt glas mælk.

Af: Claus Meyer Foto: Maria P og Anders Schønnemann
21. mar. 2022 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 25 min

Ingredienser

Opskriften indeholder sponsorerede links

10 stk.
1 stang vanilje
125 g blødt smør
200 g brun farin
1 æg
225 g mel
5 g natron
5 g salt
100 g hakket mørk chokolade

Det er nemt og hurtigt at lave cookies på en røremaskine. Se det store udvalg af røremaskiner hos KitchenOne

Sådan gør du:

  1. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom smør, brun farin og vaniljekorn i en skål, rør det godt sammen, og rør så ægget i.
  2. Bland mel, natron og salt sammen i en skål, og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen, og tilsæt til sidst den hakkede chokolade.
  3. Rul dejen ud til en pølse påcirka 15 cm, pak den ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet.
  4. Tag dejen ud, når den er gennemkold, og skær den i 10 skiver. Sæt dem på en bageplade med bagepapir – hold god afstand, da småkagerne flyder en del ud under bagningen.
  5. Bag småkagerne ved 180° i ca. 12–15 minutter. Afkøl dempå en bagerist med bagepapir.