Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Claus Meyers cookies med chokolade
Foto: Maria P og Anders Schønnemann Prøv at bage Claus Meyers fantastiske cookies med chokolade.

Opskrift på Claus Meyers cookies

Claus Meyers cookies med chokolade

De her cookies er uforskammet gode, især hvis de spises friskbagte og lune og skylles ned med et barnligt glas mælk.

clock 25 minutter
printer Print

Opskriften indeholder sponsorerede links

10 stk.
1 stang vanilje
125 g blødt smør
200 g brun farin
1 æg
225 g mel
5 g natron
5 g salt
100 g hakket mørk chokolade

Det er nemt og hurtigt at lave cookies på en røremaskine. Se det store udvalg af røremaskiner hos Bageren og Kokken

Sådan gør du:

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom smør, brun farin og vaniljekorn i en skål, rør det godt sammen, og rør så ægget i.

Bland mel, natron og salt sammen i en skål, og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen, og tilsæt til sidst den hakkede chokolade.

Rul dejen ud til en pølse påcirka 15 cm, pak den ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet.

Tag dejen ud, når den er gennemkold, og skær den i 10 skiver. Sæt dem på en bageplade med bagepapir – hold god afstand, da småkagerne flyder en del ud under bagningen.

Bag småkagerne ved 180° i ca. 12–15 minutter. Afkøl dempå en bagerist med bagepapir.

Se, hvad vi ellers skriver om: Cookies, Claus Meyer, Kage og Dessert