Minitoast med stenbidderrogn-creme
SPONSORERET indhold

Minitoast med stenbidderrogn-creme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Små sprøde mundfulde, der giver appetit på mere.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
16. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

2 skiver brød – f.eks. ciabatta
1 spsk olivenolie
1½ spsk cremefraiche 38 %
salt og peber
¼ tsk dijonsennep
lidt citronsaft
3 spsk frisk stenbiderrogn
lidt plukket dild

Sådan gør du:

Skær hver brødskive i 3-4 stykker, og rist brødet gyldent og sprødt på en pande med lidt olivenolie.

Rør cremefraiche sammen med salt, peber, dijonsennep og citronsaft, og vend frisk stenbiderrogn i.

Kom en teskefuld af stenbiderrogn-cremen på brødskiverne, drys med dild og servér.

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter