Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Mørbrad & courgettesalat
Foto: Maria Warnke Nørregaard

Mørbrad & courgettesalat

Mørbrad & courgettesalat

Nem hverdag.

4
Print

1 lille afpudset mørbrad, ca. 300 g
salt, peber
timian,
rosmarinolie til bruning
½ dl vand

Salat:
1 lille courgette
200 g kogte grønne bønner
150 g hakkede tomater
1 potte frisk mynte
frisk kørvel og persille
1 lille hakket rødløg

Dressing:
1 spsk sennep
1 fed knust hvidløg
2 tsk honning
2 spsk lys vin-eddike
2 spsk olivenolie

Sådan gør du: Dup kødet tørt, og drys salt og peber på. Brun det på alle sider. Dæmp varmen, hæld væde ved, og steg mørbraden i 7-8 minutter på hver side. Snit courgetterne, del bønnerne, og bland de to med de øvrige ingredienser. Pisk sennep, hvidløg, honning og vineddike sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Smag dressingen til, før den dryppes over salaten.

● ● ● Energi pr. person: 400 kcal, fedt 30%, protein 25%, kulhydrat 45% 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad og Courgette