Nem mad på grillen: Sprøde crostini med tomat og ricotta
Foto: Betina Hastoft Lav de lækreste crostini på grillen.

Nem mad på grillen: Sprøde crostini med tomat og ricotta

Crostini lavet på grillen er en vidunderlig forret, du nemt og hurtigt kan lave. Grill brødet sprødt og top det med cremet ricotta og tomater. Mums!

printer Print
plate 6 personer

  • 12 skiver baguette
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie

Ricotta:

  • 2½ dl ricotta
  • 3 spsk. olivenolie
  • havsalt og friskkværnet peber

Fyld:

  • 250 g cherrytomater
  • 3 spsk. hakket frisk basilikum
  • 2 spsk. citronolie

Sådan gør du:

  1. Læg brødskiverne på et fad. Halver hvidløgsfed. Gnid hver brødskive med hvidløg, og dryp med olivenolie. Grill brødet, til det får grillmærker på begge sider.
  2. Rør ricotta med olivenolie, salt og peber. Smør brødene med et tyk lag ricotta.
  3. Skyl og halver tomaterne, kom dem i en skål. Vend dem med hakket basilikum, citronolie, salt og peber. Fordel tomaterne på brødene.
Se, hvad vi ellers skriver om: Grillmad, Aftensmad og Forret