-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Nem mad på grillen: Sprøde crostini med tomat og ricotta
Crostini lavet på grillen er en vidunderlig forret, du nemt og hurtigt kan lave. Grill brødet sprødt og top det med cremet ricotta og tomater. Mums!
6 personer
Ingredienser
- 12 skiver baguette
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
Ricotta:
- 2½ dl ricotta
- 3 spsk. olivenolie
- havsalt og friskkværnet peber
Fyld:
- 250 g cherrytomater
- 3 spsk. hakket frisk basilikum
- 2 spsk. citronolie
Sådan gør du:
- Læg brødskiverne på et fad. Halver hvidløgsfed. Gnid hver brødskive med hvidløg, og dryp med olivenolie. Grill brødet, til det får grillmærker på begge sider.
- Rør ricotta med olivenolie, salt og peber. Smør brødene med et tyk lag ricotta.
- Skyl og halver tomaterne, kom dem i en skål. Vend dem med hakket basilikum, citronolie, salt og peber. Fordel tomaterne på brødene.