
SPONSORERET indhold
Nem ovnæggekage med pølser
Æggekage til 4 personer
Ingredienser
Æggekage
500 g broccoli
4 gulerødder
2 løg
300 g wienerpølser, f.eks. Hanegal el. Hedegaard
6 æg
2 dl mælk
2 spsk. hvedemel
1 tsk. salt
peber
150 g pastaskruer
Tilbehør:
ristede skiver af
rugbrød
Sådan laver du ovnæggekage med pølser
- Del broccolien i buketter. Skær gulerødderne i stænger. Skær løget i små tern. Skær pølserne i 3 cm’s stykker. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kog grønsagerne med i pastavandet de sidste 4-5 min. af pastaens kogetid. Kog også pølserne med de sidste 2-3 min. Afdryp pasta, grønsager og pølse i en sigte.
- Pisk æggene sammen med mælk, hvedemel, salt og peber. Vend pasta, grønsager og pølser i.
- Kom det hele i et stort smurt ovnfast fad. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min. på midterste ovnribbe.