Pølsehorn
Foto: Jens Buusmann

Pølsehorn

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (18 stk.)

Sværhedsgrad: Nem
Tidsforbrug: 1 time og 40 min, heraf arbejdstid: 20 min.
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk. olie
1 æg
1 tsk. salt
ca. 675 g pizzamel eller almindelig hvedemel
Fyld:
9 wienerpølser
1 dl tomatketchup eller tomatpuré
2-3 tsk. tørret oregano
Desuden:
1 sammenpisket æg
3-4 spsk. sesamfrø

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen, og ælt den smidig. Stil dejen til hævning i ca. 1 time.
  2. Tag dejen ud på bordet, og del den i 18 stykker. Rul dem til kugler, og tryk dem til 1 cm flade cirkler.
  3. Fordel lidt tomatketchup, oregano og ½pølse på hver. Saml dejen omkring pølsen til en rulle.
  4. Pensl med æg, og drys med sesamfrø. Bag de indbagte pølser ved 200 gr. ca. 20 min. på midterste ovnribbe. 
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Pølsehorn