Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pølsehorn
Foto: Jens Buusmann

Pølsehorn

(18 stk.)
Print

Sværhedsgrad: Nem
Tidsforbrug: 1 time og 40 min, heraf arbejdstid: 20 min.
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk. olie
1 æg
1 tsk. salt
ca. 675 g pizzamel eller almindelig hvedemel
Fyld:
9 wienerpølser
1 dl tomatketchup eller tomatpuré
2-3 tsk. tørret oregano
Desuden:
1 sammenpisket æg
3-4 spsk. sesamfrø

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen, og ælt den smidig. Stil dejen til hævning i ca. 1 time.
  2. Tag dejen ud på bordet, og del den i 18 stykker. Rul dem til kugler, og tryk dem til 1 cm flade cirkler.
  3. Fordel lidt tomatketchup, oregano og ½pølse på hver. Saml dejen omkring pølsen til en rulle.
  4. Pensl med æg, og drys med sesamfrø. Bag de indbagte pølser ved 200 gr. ca. 20 min. på midterste ovnribbe. 
Se, hvad vi ellers skriver om: Pølsehorn