Salat med edamamebønner og rejer
SPONSORERET indhold

Salat med edamamebønner og rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Supernem salat med godt med protein fra rejerne.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
22. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

41 g protein pr. portion
450 kcal pr. portion
150 g tigerrejer
3 spsk fedtstof til stegning
2 fed hvidløg, rå
salt og peber
1/2 salat, radicchio rosso,
1 håndfuld babyspinat
1 dl sojabønner, frost
1/4 peberfrugt, grøn
1/4 fennikel
1/4 rødløg
2 spsk olivenolie
saften fra 1/2 citron
salt og peber
evt. frisk persille eller koriander til pynt

Sådan gør du:

1/ Steg skaldyrene i olie med skiver af hvidløg i 4-6 min.

2/ Lav en salat af radicchio, babyspinat, forkogte sojabønner, peberfrugt skåret i tern, fintsnittet fennikel og rødløg i skiver.

3/ Vend det i olie, citronsaft. Drys med salt og peber. Pynt salaten med frisk persille.

PRØV OGSÅ: Rødkålssalat med makrel og pistacienødder

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter