Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Rødkålssalat med makrel og pistacienødder
Rødkålssalat med makrel og pistacienødder

Rødkålssalat med makrel og pistacienødder

Rødkålssalat med makrel og pistacienødder

Salaten her indeholder gode fedtstoffer fra både makrellen og pistacienødderne.

printer Print

27 g protein
500 kcal pr. portion
1 person
fisken fra 2 dåser makrel
100 g rødkål, rå
1 håndfuld rucola
1/4 rødløg
2 spsk kapers
1/2 gul peberfrugt
1 tsk mayonnaise
2 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie med citron
2 spsk hvidvinseddike
salt og peber
bredbladet persille
1 citron

1/ Hvis du bruger makrel i tomat, skal du starte med at presse lidt af tomatsaften fra.

2/ Snit kålen fint og vend den med rucola. Snit rødløget i skiver og peberfrugten i tern.

Vend kålen med rødløg, peberfrugt og kapers. Hæld olie og hvidvinseddike over salaten. Drys med salt og peber.

3/ Kom makrellen på toppen af salaten.

4/ Rist pistacienødderne på en tør pande i nogle minutter.

5/ Pynt med persille og skriver af citron.

PRØV OGSÅ: Kalv på spyd og nem sommersalat

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter

Se, hvad vi ellers skriver om: Rødkålssalat