Opskrift på salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud
SPONSORERET indhold

Salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
15. apr. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

½ spidskålshoved fintsnittet
6 brændenældeskud
10 radiser, skåret i skiver
25 g gedefeta, smuldret med hænderne
3 spsk æbleeddike
5 spsk olivenolie
havsalt

Sådan laver du salat med spidskål

Kom brændenældeskuddene i spilkogende vand i 3 sekunder, og tag dem op og hak dem. Alle ingredienser blandes herefter i en stor skål, og du hælder dressingen af æbleeddike, olivenolie og havsalt over. Den kan sagtens stå og trække lidt, også spises igen dagen efter.