Opskrift på salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud
Foto: Mikkel Adsbøl Salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud

Opskrift på salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud

Salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud

printer Print
plate 4

½ spidskålshoved fintsnittet
6 brændenældeskud
10 radiser, skåret i skiver
25 g gedefeta, smuldret med hænderne
3 spsk æbleeddike
5 spsk olivenolie
havsalt

Sådan laver du salat med spidskål

Kom brændenældeskuddene i spilkogende vand i 3 sekunder, og tag dem op og hak dem. Alle ingredienser blandes herefter i en stor skål, og du hælder dressingen af æbleeddike, olivenolie og havsalt over. Den kan sagtens stå og trække lidt, også spises igen dagen efter.

Se, hvad vi ellers skriver om: Spidskålssalat, Sunde salater, Dansk mad, Louise Bruun, Frokost og Tilbehør