Opskrift på salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud
Foto: Mikkel Adsbøl Salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud

Opskrift på salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud

Salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

½ spidskålshoved fintsnittet
6 brændenældeskud
10 radiser, skåret i skiver
25 g gedefeta, smuldret med hænderne
3 spsk æbleeddike
5 spsk olivenolie
havsalt

Sådan laver du salat med spidskål

Kom brændenældeskuddene i spilkogende vand i 3 sekunder, og tag dem op og hak dem. Alle ingredienser blandes herefter i en stor skål, og du hælder dressingen af æbleeddike, olivenolie og havsalt over. Den kan sagtens stå og trække lidt, også spises igen dagen efter.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Spidskålssalat, Sunde salater, Dansk mad, Louise Bruun, Frokost og Tilbehør