
Foto: Salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud
Opskrift på salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud
Salat med spidskål, radiser, gedefeta og brændenældeskud
plate
4 Person(er)
Af Louise Bruun
Ingredienser
½ spidskålshoved fintsnittet
6 brændenældeskud
10 radiser, skåret i skiver
25 g gedefeta, smuldret med hænderne
3 spsk æbleeddike
5 spsk olivenolie
havsalt
Sådan laver du salat med spidskål
Kom brændenældeskuddene i spilkogende vand i 3 sekunder, og tag dem op og hak dem. Alle ingredienser blandes herefter i en stor skål, og du hælder dressingen af æbleeddike, olivenolie og havsalt over. Den kan sagtens stå og trække lidt, også spises igen dagen efter.
Se, hvad vi ellers skriver om: Spidskålssalat, Sunde salater, Dansk mad, Louise Bruun, Frokost og Tilbehør
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: