GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Slanke klassikere: Grove pitabrød
Foto: Maria Warnke Nørregaard En sund klassiker.

Slanke klassikere: Grove pitabrød

Grove pitabrød med sundt fyld smager skønt og er et sikkert hit for hele familien.

printer Print
clock 25 minutter
plate 4 personer

2 fuldkornspitaboller
400 g kyllingeinderfilet
3-5 g shawarma-krydderi
Salt, peber
1 tsk. olivenolie
400 g snittet spidskål
100 g edamamebønner
50 g granatæblekerner
1 spsk. korianderblade

Myntheyoghurt

1 dl yoghurt naturel
1 spsk. mynteblade, hakket
Lime
Spidskommen

Energi pr. person:
301 Kcal
Fedt:
16 %
Protein:
42 %
Kulhydrat:
42 %

Sådan gør du:

  1. Flæk pitabrødene midt over, og lun dem.
  2. Vend kyllingekødet med shawarmakrydderi, salt og peber, og steg det gyldent i 3-4 minutter på hver side.
  3. Bland kål, edamamebønner samt granatæblekerner, og smag til med koriander, salt og peber.
  4. Rør og smag yoghurten til med mynte, salt, og peber, og anret den i en skål.
  5. Fyld pitabrødene med kålsalat og kyllingekød, eventuelt sat på spyd, og servér med mynte- yoghurt, ekstra mynte og lime.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Pitabrød og Hovedret