SPONSORERET indhold
Slanke klassikere: Grove pitabrød
Grove pitabrød med sundt fyld smager skønt og er et sikkert hit for hele familien.
4 personer |
Total: 25 min
Ingredienser
2 fuldkornspitaboller
400 g kyllingeinderfilet
3-5 g shawarma-krydderi
Salt, peber
1 tsk. olivenolie
400 g snittet spidskål
100 g edamamebønner
50 g granatæblekerner
1 spsk. korianderblade
Myntheyoghurt
1 dl yoghurt naturel
1 spsk. mynteblade, hakket
Lime
Spidskommen
Næringsindhold
-
Energi pr. person:301 Kcal
-
Fedt:16 %
-
Protein:42 %
-
Kulhydrat:42 %
Sådan gør du:
- Flæk pitabrødene midt over, og lun dem.
- Vend kyllingekødet med shawarmakrydderi, salt og peber, og steg det gyldent i 3-4 minutter på hver side.
- Bland kål, edamamebønner samt granatæblekerner, og smag til med koriander, salt og peber.
- Rør og smag yoghurten til med mynte, salt, og peber, og anret den i en skål.
- Fyld pitabrødene med kålsalat og kyllingekød, eventuelt sat på spyd, og servér med mynte- yoghurt, ekstra mynte og lime.