Slanke klassikere: Grove pitabrød
SPONSORERET indhold

Slanke klassikere: Grove pitabrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grove pitabrød med sundt fyld smager skønt og er et sikkert hit for hele familien.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
26. dec. 2019 | Opskrift | Fit living
4 personer | Total: 25 min

Ingredienser

2 fuldkornspitaboller
400 g kyllingeinderfilet
3-5 g shawarma-krydderi
Salt, peber
1 tsk. olivenolie
400 g snittet spidskål
100 g edamamebønner
50 g granatæblekerner
1 spsk. korianderblade

Myntheyoghurt

1 dl yoghurt naturel
1 spsk. mynteblade, hakket
Lime
Spidskommen

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    301 Kcal
  • Fedt:
    16 %
  • Protein:
    42 %
  • Kulhydrat:
    42 %

Sådan gør du:

  1. Flæk pitabrødene midt over, og lun dem.
  2. Vend kyllingekødet med shawarmakrydderi, salt og peber, og steg det gyldent i 3-4 minutter på hver side.
  3. Bland kål, edamamebønner samt granatæblekerner, og smag til med koriander, salt og peber.
  4. Rør og smag yoghurten til med mynte, salt, og peber, og anret den i en skål.
  5. Fyld pitabrødene med kålsalat og kyllingekød, eventuelt sat på spyd, og servér med mynte- yoghurt, ekstra mynte og lime.

Anbefalet til dig