Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på spicy suppe med hummerhaler
Foto: Mikkel Adsbøl Spicy suppe med hummerhaler

Opskrift på spicy suppe med hummerhaler

Spicy suppe med hummerhaler

En meget smagfuld, cremet og frisk suppe. Den består primært af protein som sætter godt gang i forbrændingen.

plate 4
printer Print

6 g olivenolie
2 tsk karry
1 løg
1 hvidløg
½ tsk chili
1 dåse hakkede tomater
1,5 dl vand
1 hønsekødsbouillonterning
100 g ferskener fra dåse (i egen lage)
100 g kokosmælk
250 g hummerhaler eller krebsehaler
frisk dild

Energi pr. person:
150 Kcal

Sådan laver du hummerhalesuppe

Svits karry, finthakket løg, finthakket hvidløg og chili i olien. Tilsæt flåede tomater, vand, bouillonterning og 1 ferskenvand fra dåsen. Lad suppen simre 10-15 min ved svag varme under låg.

Blend suppen med en stavblender, og tilsæt kokosmælk. Lad suppen koge op, og stil den til side, til du skal bruge den. Giv suppen et opkog sammen med grovhakket fersken og hummerhaler lige inden den skal serveres. Anret suppen i små skåle. Pynt med frisk dild.