Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Stegte nudler med grøntsager og æg
Foto: Thomas Hergaard Stegte nudler med grøntsager og æg.

Stegte nudler med grøntsager og æg

Stegte nudler med grøntsager og æg

Stegte nudler med grøntager og æg kan være et lækkert alternativ til den sædvanlige pastaret. Og så er retten ovenikøbet nem at lave.

35 minutter
Print
Stegte nudler til 4 personer

Stegte nudler med grøntsager og æg

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryseegnet

4 æg
2 spsk olie
300 g ægnudler
2 løg
2 fed hvidløg
1000 g friske grønsager (f.eks. peberfrugter, blegselleri, sukkerærter) eller en frossen wokblanding
4-6 spsk østerssovs
soja
knust chili
salt og peber

Sådan laver du stegte nudler med grøntsager og æg


1. Pisk æggene sammen med lidt salt og peber og steg dem som en omelet på en pande med halvdelen af olien.

2. Hæld omeletten over på et bræt og skær den i strimler.

3. Kog nudlerne efter pakkens anvisning.

4. Steg fintsnittet løg og hvidløg i en wok eller stegepande med resten af olien.

5. Tilsæt fintsnittede grønsager og steg dem møre under omrøring ca. 5 min.

6. Tilsæt nudler, østerssovs og æg og steg under omrøring, til det er gennemvarmt.


7. Smag til med soja og chili og servér straks.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Nudler og Hovedret