Stegte sild i eddike
Foto: Jes Buusmann

Stegte sild i eddike - opskrift fra Hendes Verden

Stegte sild i eddike

Stegte sild i eddike er skønne på julefrokostbordet.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (4-8 pers.)

2 dl sukker
2½ dl vineddike
2 tsk. sorte peberkorn
1 løg
8 sildefileter
Lidt rugmel
salt og peber
smør til stegning
Pynt:
kapers

  1. Kog 2 dl sukker og 2½ dl vineddike sammen i en gryde, til sukkeret er opløst. Bland 2 tsk. sorte hele peberkorn og 1 løg i skiver i lagen, og kog det sammen 4-5 min. Afkøl lagen.
  2. Vend 8 sildefileter i rugmel blandet med lidt salt og peber.
  3. Steg dem i smør. Marinaden hældes over de nystegte, stadig lune sild i en skål.
  4. Lad det trække i køleskabet 2-3 timer.
  5. Pynt med løgringe og evt. kapers.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sild