Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Syltede tranebær med appelsin
Foto: Line Thit Klein Syltede tranebær med appelsin

Syltede tranebær med appelsin

Syltede tranebær med appelsin

Syltede tranebær smager rigtigt godt til både andesteg, gås og kalkun.

Print

250 g tranebær
½ appelsin, saft heraf
1½ dl rørsukker
2 laurbærblade
1 appelsin skåret i tern
salt og peber
lidt revet citronskal.

Sådan gør du

Kom tranebær, appelsinsaft, rørsukker og laurbærblade i en gryde, og kog det 10 minutter ved jævn varme. Tilsæt appelsinstykker, og kog fortsat 4-5 minutter. Krydr med salt, peber og lidt revet citronskal.

Servér de syltede tranebær varme eller afkølet til andestegen.

FIND flere lækre juleopskrifter her

Se, hvad vi ellers skriver om: Syltning og Appelsin