Opskrift på vaniljeis med chokolade og solbærmarmelade

Foto: Line Thit Klein Eskimo

Opskrift på vaniljeis med chokolade og solbærmarmelade

Eskimo - vaniljeis med chokolade og solbærmarmelade

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 Person(er)
Ingredienser

1 l vaniljeis
1 gl solbærmarmelade

Chokoladesauce
200 g mørk chokolade
2 spsk sirup
1 dl vand

Sådan laver du desserten

1. Begynd med den lune chokoladesauce, ved at komme chokolade, sirup og vand i en gryde. Varm det langsomt op under omrøring, til saucen er glat.

2. Server „eskimoerne" portionsanrettet med 2-3 kugler is og et par skefulde solbærmarmelade på hver tallerken. Hæld til sidst den lune chokoladesauce over med gavmild hånd.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Marmelade, Chokolade, Hjemmelavet is, Dansk mad og Dessert