Hjemmelavet wok
SPONSORERET indhold

Wok med mørbrad, grønt & nødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den perfekte flad mave-ret med protein, sundt fedt og masser af grønt, der mætter godt for få kalorier.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
06. jun. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 afpudset svinemørbrad
salt, peber
mild paprika
2-3 spsk olivenolie
1 lille snittet spidskål
300 g broccoli i buketter
200 g kogt fuldkornspasta
2 spsk oystersauce
2 spsk vand
1 bdt. snittede forårsløg
50 g cashewnødder
1 bdt. koriander

Sådan gør du:

Skær mørbraden i ca. ½ cm tykke skiver og vend dem med lidt salt, peber og paprika. Varm olien i en wok og brun kødstykkerne kort. Tilsæt alle grønsager og steg under omrøring, til grønsagerne er møre, men stadig har bid. Vend pasta, oystersauce og vand i wokken sammen med forårsløg og nødder. Varm det hele godt igennem, tjek krydringen og drys koriander over. 

Energi pr. pers.: 510 kcal, fedt 36%, protein 28%, kulhydrat 36%