Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Wok med spidskål og oksekød
Foto: Columbus Leth

Wok med spidskål og oksekød - opskrift fra Hjemmet

Wok med spidskål og oksekød

En dejlig nem hverdagsret, der er fuld af smag og sprødhed.

4 personer
Print

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 5 min.
400 g jasminris
4 fed hvidløg
2 peberfrugter
1 lille spidskål
400 g oksekød
1 spsk. jordnøddeolie
1 bakke bønnespirer
3 spsk. soja
2 limefrugter
Pynt:
1 bundt frisk koriander

  1. Kog risene efter anvisningen på pakken.
  2. Hak hvidløg fint.
  3. Skær peberfrugter og spidskål i strimler.
  4. Skær kødet i strimler, og steg dem i jordnøddeolie i en wok eller på panden i 1-2 min. Tilsæt hvidløg, peberfrugter og spidskål, og steg i et par min. Tilsæt bønnespirer, og smag til med soja og limesaft.
  5. Servér straks wokretten med ris, og pynt med grofthakket koriander.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Thai mad og Hovedret