-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Sådan laver du risengrød under dynen
At koge risengrød under dynen er en klimavenlig måde at koge risengrød på. Her får du en nem opskrift på risengrød lavet efter høkasse-princippet.
Risengrød til ca. 4 personer
Total:10 timer
Ingredienser
Risengrød under dynen
- 125 g grødris
- 1 dl vand
- 1 l sødmælk
- smør
- kanelsukker
Sådan laver du risengrød under dynen
- Skyl 125 g grødris om morgenen. Kog dem op med cirka 1 dl vand. Kom 1 liter sødmælk på, og rør rundt.
- Når grøden koger, tager du den af blusset og pakker gryden ind i et håndklæde og et ekstra tæppe.
- Kom den ind under din dyne, og lad den stå i et par timer.
- Kog den forsigtigt op (kog evt. et par min. til den har den rette konsistens).
- Server med smør og kanelsukker.
- NB: Det er vigtigt, at du ikke lader risengrøden stå i sengen hele dagen, så risikerer du nemlig at der dannes for mange bakterier i grøden i det "lunkne" miljø under dynen.
- Derfor anbefaler Fødevarestyrelsen, at du lader grøden stå under dynen i max én time – og enten spiser den med det samme, eller sætter den på køl til senere brug.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt