-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Rugbrød med lakrids
Dette fantastiske rugbrød er bagt med lakridspulver og -stout, så det får en mørk og tæt smag.
2
Ingredienser
- 500 g groft rugmel
- 25 g gær
- 1 Liquorice Stout eller anden lakridsøl
- 1-2 spsk lakridspulver, f.eks. Sweet Liquorice Powder fra Johan Bülow
- 250 g femkornsblanding eller skårne rugkerner (eller halvt af hver)
- 2,5 tsk salt
- lidt vand til at opløse gæren
Sådan laver du rugbrød med lakrids
- Opløs gæren i lidt varmt vand og rør alle ingredienserne sammen. (Dejen vil være meget våd, da kernerne suger fugt). Del dejen og kom den i to forme.
- Lad brødene hæve i 4 timer dækket af et fugtigt viskestykke, ved stuetemperatur. Brødene sættes i en kold ovn og bag dem ved varmluft, 175 grader i 60 min.
- Sluk ovnen og tag brødene tages ud efter ca. 60 min. På den måde udnytter du eftervarmen.
- Se også opskrift på Kold agurkesuppe med lakrids.