8 gode grunde til at tage til Barcelona
SPONSORERET indhold

8 gode grunde til at tage til Barcelona

Af: Camilla Cramer Foto: Bulls Press, James Cochrane, flickr.com og Kim Weston-Arnold
02. jul. 2010 | Livsstil | Eurowoman

Shop spansk og internationalt designertøj, til du segner, og prop dig med lækre tapas og kølig Cava i den sydlandske storby, som har alt, hvad hjertet kan begære.

Designer-outlet

I El Born-kvarteret støder du på Betty B: et vaskeægte designeroutlet, hvor du blandt andet kan shoppe mærker som Miu Miu, Prada og Fendi til halv pris. Behøver vi sige andet end: Hvad venter du på?

Carrer del Rec 58.

Budgetshopping

Selv om du kender spanske Zara og Mango fra Danmark, skal du ikke snyde dig selv for et besøg hos highstreetkæderne, som du finder overalt i Barcelona. De har nemlig et meget større udvalg end i Danmark og er oven i købet cirka 30 procent billigere.

Klassikeren

Husk at kigge forbi Como Agua de Mayo. Butikken satser på feminint design og har både internationale mærker som Sportmax og Paul & Joe og lækre spanske skomærker som Pedro Garcia og Pura Lopez.

Carrer Argenteria 43 og 45.

Accessorize yourself

Kan du heller ikke få for mange accessories, vil du elske Uterqüe, der har lækre læderclutches, fine smykker og sko med et humoristisk twist. Butikken er eksklusivt indrettet, men priserne kun lidt dyrere end hos Zara.

Passeig de Gràcia 65.

Spis, gå ud, sov

Lev som en dronning. Det firestjernede Hotel Avenida Palace ligger centralt placeret, så du ikke bruger en masse spildtid til og fra shopping. Forkæl også dig selv i hotellets wellness-afdeling.

Gran Via de les Corts Catalanes 605.

Alt godt fra havet

På den eksklusive restaurant La Gavina kan du nyde en dejlig middag med en smuk havudsigt. Restauranten byder primært på fiske- og skaldyrsretter, men du kan også få en af spaniernes foretrukne retter, nemlig paellaen, til cirka 150 kr.

Plaza Pau Vila, 1 Edificio Palau de Mar.

Café, gal eri og tapasbar

Cosmo, der faktisk er ejet af en dansker, er en lækker kombination af café og galleri. Om dagen kan du chille ud, men om aftenen forvandles cafeen til en lille perle med moderne kunstudstillinger ledsaget af gode beats fra live-dj's.

Carrer Enric Granados 3.

Spansk design

Hoss Intropia er et af de mest succesfulde spanske mærker, som står for en feminin og afslappet stil. Især deres lette kjoler er fine til en varm sensommerdag eller cocktailfest, men du finder også klassiske cardiganer, skjorter, toppe og nederdele.

Paseo de Gràcia 46.

Viva vintage

Luksusvintagekæden Le Swing har hele tre butikker i Raval-kvarteret, som får nye varer flere gange om ugen og frister med Chanel, Dior, og Balenciaga. Desuden bugner det med vintagebutikker på Carrer de la Riera Baixa i samme område.

Carrer Doctor Dou 11.

Smukke smykker

Den spanske smykkedesigner og keramiker Helena Rohner, som blandt andet har samarbejdet med Georg Jensen, laver de fineste smykker som minimalistiske armbånd, der består af farverige snore pyntet med sten og sølvdetaljer. Besøg hendes indbydende og enkelt indrettede butik i Barcelona.

Carrer de L'Espaseria 13.