Gilmore Girls

Foto: Instagram@soundvenue De nye afsnit har alle dine yndlingskarakterer med lige fra receptionist Michel til badboy Jess, ungdomskæreste Dean og bedsteveninde Sookie. Vi mangler kun Richard, som blev spillet af skuespiller Edward Herrmann, der desværre døde i 2014.

Gilmore Girls

Gilmore Girls reunion-trailer er ude – og den efterlod os tørstende efter mere

"If you're out on the road, feelin' lonely and so cooooold"

Lige siden i går aftes har jeg skrålet introsangen til min absolutte yndlingsserie gentagende gange og i to forskellige tonearter, som originalsangen selv bliver præsenteret i starten af hvert eneste afsnit. Jeg kan kun forestille mig, at min høje sang må have været til stor irritation for naboerne. Især fordi der bestemt ikke er gået et sangtalent til spilde hos mig. Jeg har i stedet en ongoing seriekarriere, og i går fik jeg verdens bedste nyhed:

Gilmore Girls har offentliggjort traileren til deres fire reunion-afsnit.

For nogle af jer er det måske en dugfrisk nyhed, at Gilmore Girls overhovedet laver en reunion. Og selvom det er to måneder siden, de udsendte en teaser-video, husker jeg det dog som i går, da jeg fik den måske mere fantastiske besked, hvor Netflix offentliggjorde, at:

D. 24. november 2016 udkommer der fire afsnit af Gilmore Girl på 90 minutter hver.

Du får praktisk talt fire enkeltstående film fra Gilmore-pigernes liv, som det ville se ud i dag. Og guderne skal vide, at jeg har savnet det. Efter at have siddet klistret til skærmen under 153 episoder og syv sæsoner, har jeg behov for at vide, hvordan det går med min yndlings seriemor og datter.

For mig var Gilmore Girls nemlig en hel kult i min ungdom. Jeg forsøgte at tale i det berømte high speed-sprog, som serien blev kendt for. Sideløbende med en fantastisk dialog, der bød på både kulturelle indspark, tidens musikreferencer og kloge comebacks. Uanset hvilken situation Lorelai og Rory stod i, var de klar med et kækt svar, som både skabte ærefrygt omkring manuskriptforfatterne bag serien og respekt til den dialogtræner, der holdt tempoet oppe hos skuespillerne under hvert enkelt afsnit.

Gilmore Girls passede perfekt ind i 00'erne, hvor serien udspillede sig og sidst sluttede i 2007. Men faktum er, at den havde været lige så suveræn nu. Det var nemlig det misundelsesværdige mor og datter-forhold, som Lorelai og Rory havde, med både stærkt sammenhold og uperfekt opdragelse, som gjorde serien jordnær. Ingen problemer var for små, og jeg tog mig selv i ofte at hente råd i serien til mit eget livs små kriser.

Deler du bare halvt så meget af min glæde til den Emmy-vindende serie, vil jeg gerne advare, før du ser den nyligt offentliggjorte trailer. Jeg havde nemlig skyhøje forventninger. Jeg forventede samme hurtige tempo, hjertelige stemning mellem alle karaktererne, de gamle kærester Rory ikke kunne vælge mellem, og svar på det evige spørgsmål: "Finder Lorelai og Luke endelig sammen for good?" Alt dette kombineret med noget nyt, overraskende og sjovt.

Alle disse ting leverer traileren, så jeg blev efterladt en klump i halsen og stor utålmodighed, der først kan blive forløst 25. november, når reunionen-sæsonen får premiere.

Herunder finder du traileren til Gilmore Girls "A Year in the Life", som viser et udsnit af de fire episoder, som hver især repræsenterer én sæson i løbet af et år.

Hvad synes du?

 

Du kan også se alle de velkendte skuespillere fra serien, som fortæller om, hvordan det er at skulle være med igen, og hvad serien har betydet for dem.

 

Hvis du heller ikke kan vente med at se de nye afsnit, så har Netflix heldigvis lagt alle de tidligere sæsoner op. Programmet for næste seriesøndag er lagt!

Giv et abonnement i julegave

LÆS OGSÅ: Her er fem lækre opskrifter på drinks til weekenden

LÆS OGSÅ: Han solgte te på gaden i Pakistan - nu er han model og international mediesensation

LÆS OGSÅ: Så meget tjener bloggerne

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur

610x200_woordy_knap2.jpeg