Prinsesse Marie

Foto: Niels Henrik Dam Nyeste afsnit af podcasten 'De Kongelige' handler om prinsesse Marie.

Før prinsesse Marie blev gift med Joachim: Det havde nær kostet dem forholdet

Prinsesse Marie tog fra første øjeblik danskerne med storm. Hendes sødme og umiddelbarhed, de forelskede blikke mellem hende og prins Joachim, men også de stærke, personlige årsager, der ligger til grund for de fleste af hendes protektioner, har rørt danskerne.

Prinsesse Marie tog fra første øjeblik danskerne med storm. Hendes sødme og umiddelbarhed, de forelskede blikke mellem hende og prins Joachim, men også de stærke, personlige årsager, der ligger til grund for de fleste af hendes protektioner, har rørt danskerne.

I et nyt afsnit af "De kongelige" taler HER&NUs Nikolaj Vraa med Berlingskes kongehusekspert Jakob Steen Olsen om prinsesse Maries opvækst i Paris og Genève, hendes syv år i USA, livet som prinsesse og ikke mindst som mor til børnene prins Henrik og prinsesse Athena.

Det handler også om opholdet på kostskolen Beau Soleil, der både gav Marie et frirum efter forældrenes skilsmisse, men også en dansk veninde, der endte med at introducere hende til prins Joachim i 2002.

- Vi fandt ud af, at vi var de eneste fransktalende og faldt i snak på den måde, fortalte prins Joachim i et interview med Jyllands-Posten forud for brylluppet i 2008.

Herefter stødte de på hinanden hos fælles bekendte et par gange, indtil han efter sin skilsmisse fra prinsesse Alexandra i 2005, direkte opsøgte hende i Paris.

Det postyr det gav, da Marie talte med medier, efter hun var blevet identificeret som hans nye kæreste, havde nær kostet dem forholdet. Efter en kort tænkepause fik de dog talt sig til rette, og den 24. maj 2008 sagde de ja til hinanden ved et romantisk sommerbryllup i Møgeltønder Kirke.

Blandt sine protektioner tæller prinsesse Marie AIDS-Fondet, Landsforeningen Autisme og Folkekirkens Nødhjælp. Her er hun dybt engageret og opfatter nærmest sig selv som en frivillig, der tager del i arbejdet lige fod med organisationernes andre ildsjæle.

For selv om hun har giftet sig ind i den kongelige familie og fået titel af prinsesse, så møder hun stadig alle i øjenhøjde og sørger for at sætte et stærkt personligt aftryk i alt, hvad hun laver.

Hør hele afsnittet på Talk Town lige her

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kongelige og Podcast