Thomas Skov bryllup
SPONSORERET indhold

Sådan friede Thomas Skov til kæresten

Tv-vært Thomas Skov og kæresten Emilie tog på en impulsiv weekend til Barcelona – hvor han havde fået billetter til en kamp med FC Barcelona. Her sagde hun heldigvis ja til både ham og fodbolden.

Af: Mille Collin Flaherty
05. okt. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Sådan friede jeg: Thomas Skov og Emilie Gershøj Bruhn

Hvem friede?
Det lå i kortene, at det var min tjans, og jeg synes også, at traditionen, hvor manden falder på knæ, er rigtig fin. Emilie bestemmer så meget andet, så det var rart, at det var noget, jeg helt selv styrede. 

Hvor var I?
Det var koldt herhjemme, så vi besluttede ret spontant at tage en forlænget weekend til Barcelona. Solen skinnede og jeg var simpelthen så glad... fordi jeg havde fået billetter til en kamp med FC Barcelona. Det var egentlig ikke, fordi vi havde et særligt forhold til Barcelona. Men det har vi så nu.

Hvordan planlagde du at fri?
Det var en tur, vi planlagde et par dage i forvejen. Og fordi vi havde kendt hinanden i omkring fem år, og tiden var ved at være inde, tænkte jeg, at det ville være en god tur at fri på. Så jeg fik travlt med at skaffe en ring. Jeg gik rundt i en række butikker for at finde en, jeg selv kunne lide, og som jeg samtidig mente, Emilie ville synes om. Det endte med en lille, fin en med diamanter. Det føltes, som om jeg smuglede den med til Barcelona. Ikke at jeg smugler så tit... Jeg skulle selvfølgelig også spørge min svigerfar om lov. Han var på ferie, så jeg ringede til ham. Da jeg spurgte, om jeg måtte gifte mig med hans datter, blev han helt tavs i den anden ende. Ikke den reaktion, man havde turdet håbe på. Men det var kun, fordi han var rørt, at han ikke sagde noget. Herefter sagde han ja.

Hvordan var omstændighederne?
Jeg tænkte, at jeg gerne ville fri tidligt, så vi havde hele dagen til at være glade i. Jeg gik rundt med ringen i lommen i et døgns tid og tænkte over, hvordan jeg skulle gøre det. Lørdag formiddag sad vi på en bænk ved vandet, og jeg faldt på knæ. Eller: Jeg var lige nede og snitte med knæet og så op igen. Det må have set virkelig dumt ud. Det var ikke som i de romantiske film. Jeg var nervøs, fordi det betød noget. I mit job, kan jeg fjolle mig ud af en akavet situation. Når der er så meget på spil, er det ikke noget, man fjoller sig igennem. Hun sagde heldigvis ja, og beviset, på at hun virkelig elsker mig, var, at vi samme aften var inde og se både en håndbold- og en fodboldkamp. Det var en reel sportslørdag. Det er ægte kærlighed, når man som Emilie ikke er den store sportsfan. Men det svarer jo til at få billetter til en Beyoncé-koncert...

LÆS OGSÅ: Sådan friede radiovært og blogger Cathrine Nissens kæreste

Hvad var ordene?
Noget med at jeg var lidt nervøs, men om hun ville gifte sig med mig. Det var ikke kongens store tale, men essensen kom frem.

Hvad tænkte du i situationen?
En del af mig prøvede at huske at nyde det, mens den anden gerne ville have det overstået. Selvom vi havde været sammen i mange år, lurer frygten for et nej et eller andet sted derinde.

Hvad tænkte du dagen efter?
Så gik vi i gang med at tænke på brylluppet. Men jeg var selvfølgelig glad for, at hun havde sagt ja. Lykkelig nærmest. Der gik ikke lang tid, før vi havde kalenderen fremme. Vi satte hurtigt en dato, der lå kun et halvt år ude i tiden. Senere har jeg jo fundet ud af, at folk bruger årevis på at planlægge.

LÆS OGSÅ: Sofia Mannings romantiske bryllup

Hvordan ændrede jeres forhold sig efter frieriet?
Vi gik i bryllupsplanlægningsmode – og så dukkede euforien, over at vi nu skulle være sammen for evigt, op en gang imellem. Vi talte hurtigt om, at vi godt kunne tænke os en fest, hvor folk kunne blive og overnatte. Vi bookede derfor Frederiksdal Hotel, der ligger ved Mølleåen nord for København. Så det blev en hel festweekend.

Hvorfor ville du gerne giftes?
Jeg kan godt lide traditionen om, at man fejrer kærligheden, og så er der noget dejligt højtideligt over et bryllup. Skulle jeg giftes igen, ville jeg gøre det på præcis samme måde.

LÆS OGSÅ: Guide: Find din drømmekjole i New York

LÆS OGSÅ: På jagt efter drømmekjolen i New York

LÆS OGSÅ: Casper og Jenny blev gift på en bakketop i Central Park