Mænd på Tinder
SPONSORERET indhold

Kære mænd på Tinder: Her er 11 ting, I gerne må stoppe med på jeres billeder

Det kan godt være, at vi skal skrue ned for filtre på vores billeder, men vil I ikke nok skrue op for kvaliteten af jeres? Vi har samlet 11 gode råd til jer…

Af: Sara Wilkins og Susanne Baden Jensen Foto: Getty Images
18. jul. 2017 | Livsstil

Meget tyder på, at der generelt er ret stor forskel på mænd og kvinders tilgang til deres profilbilleder på dating-apps som Tinder og Happn.

I en opsang til datinglystne kvinder lyder budskabet fra den 26-årige CBS-studerende Anders L. Koch, at hunkøn på Tinder har det med at manipulere så meget med deres billeder, at de reelt ikke er til at genkende, når man en dag skal mødes på date.

- Det kan vel sammenlignes lidt med at købe en lejlighed, hvor billederne er manipulerede, så det viser sig, at virkeligheden er en helt anden, når man ser lejligheden. Sådan har jeg det med Tinder, siger Anders L. Koch til ALT.dk.

Her på redaktionen er vi enige og har taget budskabet til os – og det kan vi også se, at I har gjort på Facebook.

Men hvor vi kvinder måske er for gode til at sælge os selv på billeder, så sker det, at vi nærmest ville ønske, at I mænd gjorde det samme. For man kan let få indtryk af, at mange mænd ikke forstår den vigtige funktion, billeder har på Tinder, og at I nærmest undersælger jer selv - eller i hvert fald fuldstændig fejltolker, hvad vi ville kategorisere som fede "aktivitetsbilleder".

Derfor vil vi også gerne - i forbrugeroplysningens allermest positive navn - sende et par gode råd tilbage til herrerne på den anden side af Tinder-appen, når det gælder jeres udvalg af billeder:

1. Drop zoomknappen

Wow, det kan være en pænt pixeleret oplevelse at se på Tinder-billeder af hankøn. Du, kære mand, har fundet, hvad der muligvis er det eneste billede af dig selv, men det er taget lidt langt væk fra dig, så derfor løser du da lige problemet ved at zoome max ind på dit fjæs. Det er great, hvis man har brug for et mønster til en perleplade eller vil brodere et ansigt på en pude, men når det gælder udvælgelsen af en spændende partner at tage på dates med, er det altså rimelig håbløst at se på små firkanter, der tilsammen udgør jeres ansigt i en super-zoom.

Foto: Getty Images

2. Stå ved din alder

Vi kan godt forstå fristelsen til at lægge billeder op, som ikke er heeelt opdaterede. Men der er mænd, som glemmer at fortælle, at deres billeder er taget engang før Murens fald, eller mens Alexandra og Joachim stadig var i et lykkeligt ægteskab.

Eller som vores læser Sabrina udtrykker det på Facebook:

Facebook/screendump

Læs også -fra vores venner på Euroman: Klumme: Derfor liker og svarer jeg dig ikke på Tinder

3. ..og stå ved din vægt

En veninde skulle engang mødes med sin Tinder-date, da vi var på bytur. Da fyren dukkede op, vendte hun sig om mod os andre og konstaterede tørt: "Det dér kommer ikke til at ske!" Det viste sig, at fyren havde været tre måneder afsted på guideskole og bare lige havde "glemt" at opdatere sine Tinder-billeder, så de mere matchede de +10 kilo, han i mellemtiden havde taget på.

En oplevelse som vores læser Rina nikker genkendende til:

Foto: Facebook/screendump

4. Drop billederne af din "livsudvikling"

Det er desværre meget almindeligt at se fire-fem forskellige personer på den samme Tinder-profil. Eller det vil sige, vi er ret sikre på, at det er meningen, at det skal være den samme person, men med tre forskellige slags frisurer og ditto med/uden skægvækst, kan det være pænt svært (læs: umuligt) at gennemskue, hvem man egentlig swiper til venstre for at tage på date med?! Så medmindre du ser svært sprød ud gennem ALLE dine livsfaser, så vær sød bare at vise os nogle billeder af, hvordan du ser ud i dag.

Foto: Getty Images | Ok, hvis Leo tog sin ”livsudvikling” med på Tinder…

5. Drop selfier i bar overkrop på sengen

Vi siger ikke drop selfier. Vi siger drop dem, hvor du ligger i bar overkrop i sengen. Og hvis du har brug for en nærmere forklaring på det, skal du måske bare blive liggende alene i din seng og nyde dig selv – for vi kommer altså ikke forbi, nej.

Foto: Getty Images

5. Drop sved-billeder

Vi er ret sikre på, at ”sved-billeder” ikke var opfundet som ord før Tinder, men det findes i den grad nu. Billeder fra jeres - angiveligt - hårde tur i træningscentret eller jeres 27. maraton, hvor I er ildrøde i hovedet og glinsende af sved er bare ikke… det er ikke noget, vi drømmer om at se. Så medmindre du konstant er så evigt aktiv, at der ikke findes vellignende billeder af dig uden to liter sved i dit ansigt, så lad os vente med at se det, til vi rent faktisk er i et forhold, som man siger.

Foto: Getty Images/Photoshop | Stop, det drypper nærmest på os...

7. Drop babyer og halvdøde tigere

Vi holder af dyr - ikke af BEDØVEDE dyr. Og dét med babyer, vi bliver ikke bløde i knæene af det. Det er kun politikere, der kan slippe afsted med en slags (hvis de overhovedet kan det?) Og nej, det hjælper heller ikke, at du halv-lol’ende prøver at distancere billedet med, at det slet ikke er dit eget afkom, men at det er din lille niece. 

Foto: Getty Images | Stooooooop!

8. Drop toiletbilleder

Den dér selfie i spejlet... Skal vi ikke bare være enige om at efterlade den tilbage i 00'erne, da selfie-funktionen var så ny og spændende, at vi måtte afprøve den overalt? Hvide klinker og toiletpapir er og bliver altså bare ikke den bedste baggrund til nogen billeder. Overhovedet.

Foto: Getty Images | Fed selfie, manner. Fed.

9. Drop "damernes ven"-looket

Med frygt for at vi lyder super usikre, så er det altså bare de færreste kvinder, der kigger på jeres "i byen"-billeder, hvor I står omringet af tolv blonde babes på en natklub og tænker "what a catch, ham skal jeg da springe på her og nu!" Vi hører i højere grad en galoperende alarmklokke... ding ding ding...

Foto: Getty Images | Kun James Bond (selv den ukendte af dem) kan slippe afsted med det. Du kan ikke, nej.

10. Drop solbrillerne

Drop solbrillerne. Og skibrillerne. Og dykkerbrillerne. Og alle andre dækkende briller for den sags skyld. Medmindre du er den ene (nulevende) halvdel af The Blues Brothers, så er et diasshow af dig med solbriller på bare lidt ærgerligt. Vi vil så gerne se dine (helt sikkert smukke) øjne.

Foto: Getty Images | Hvis Justin kan tage dem af, kan du også!

11. Drop kendisser

Det er så fint, at du har hygget dig på den røde løber, men vi får altså ikke krampe i pegefingeren af at swipe til venstre, fordi du lægger billeder op af dig selv med armen rundt om  diverse D-liste kendisser – som ham der var med i Big Brother i 2002 eller trommeslageren i Johnny Deluxe.

Foto: Getty Images | Huuur?