Bæredygtige børn har krav på bæredygtige materialer
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Hevea, Little Savage, Molo & VacVac.

Bæredygtige børn har krav på bæredygtige materialer

Flere og flere producenter og forhandlere af børnetøj og accessories til børn er gået ind i kampen for et mere bæredygtigt udvalg til de små poder. Nu er det ikke længere nok at præsentere en serie, som børnene kan tumle i.

Børnetøj, sutter og legetøj skal være uden kemi og sundhedsskadelige materialer, og så skal det være produceret under ansvarlige forhold, som både sikrer et bedre miljø og ansvarlige arbejdsforhold.

Vi har samlet en række producenter og forhandlere af bæredygtigt tøj og accessories, som formår at forene funktionalitet og design med et ansvar for vores alle sammens fremtid.

Grøn tøjproduktion og zero-wastevacvac_vores_born.jpgVACVAC Studio stræber efter at gøre det grønt i en ellers snavset tekstilbranche. Ved at opkøbe luksus reststoffer i merinould, økologisk bomuld og bambus, sikrer de den bedste kvalitet og med en zero-waste tilgang til produktionen. VACVAC bruger kun certificerede producenter, hvor socialt ansvar er helt i top hos alle medarbejdere.

Hos VACVAC finder du bæredygtigt børnetøj i størrelserne 50-156, hvor design og funktionalitet er i højsædet, og med den tanke at tøjet gerne må gå i arv til mindre søskende for at mindske spild. Der lanceres desuden enkelte mommy styles i løbet af året, så mor også kan være bæredygtig.

Prisvindende bionedbrydelige sutterhevea_pacifier_traditional_4_alt.jpgHvis du vil undgå plastik, silikone og andre kunstige materialer til din baby uden at gå på kompromis med design og kvalitet, er det bæredygtige, danske brand HEVEA® det perfekte valg.

I 2019 introducerede HEVEA®, som det første firma i verden, farvede sutter af naturgummi, der er 100% plastikfrie og bionedbrydelige. Sutterne har allerede vundet internationale priser, og findes i mange søde farver - perfekt til sæsonens trends.

HEVEA's nyeste kollektion består af de smukkeste, sarte babyfarver. Kollektionen findes allerede på heveaplanet.com og hos udvalgte forhandlere samt hos Matas over hele landet fra slutningen af februar.

Bæredygtighed i valg af giftfrit materialer til vores børn med Delebørs
littleSavage_img_0861.jpg
Valg af materialer har den største indvirkning på miljøet og ved at vælge omhyggeligt gør vi en forskel. Hos Little Savage gør vi vores bedste for at producere og forhandle biologisk nedbrydelige produkter uden kemi.

Vi fremstiller ikke sæsonprodukter, men børnetøj i et tidløst uni-sex design, der kan bruges året rundt og i flere sæsoner. Derfor kan du returnerer dine brugte Little Savage produkter efter endt brug, få rabat på det næste nye køb eller købe de returnerede vare til halv pris.

Vi har valgt at producere i Danmark for at reducere miljøpåvirkning af transport og for at reducere affald ved hurtigt at kunne navigere og ændre produktion i overensstemmelse med din efterspørgsel og genbruge vores kollektion.

Bæredygtighed på højeste niveau
molo_gots.jpgMolo er GOTS certificeret og tilbyder økologisk børnetøj, der lever op til de strengeste sociale og miljømæssige krav i hele fremstillingsprocessen.

GOTS står for Global Organic Textile Standard og er den mest anerkendte certificering af økologiske tekstiler.

Molo tager bæredygtighed alvorligt, og de tager et ansvar for at sikre fremtidige generationer ved at vælge bæredygtige materialer.

Ved at købe økologisk børnetøj fra Molo sikrer du dig bæredygtighed på højeste niveau, og at varen er produceret med største omtanke for miljøet, vores planet og vores børn.

At være økologisk kan sagtens være farverigt som hos Molo!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sociale medier, Bæredygtighed og Tøj